Personligt

Många tror att man när man vill överraska den man tycker om måste lägga ut en hel del pengar på detta. Dock är inte detta sanningen. Det som oftast brukar uppskattas mest och som man även minns är när någon gör någonting personligt för dig och detta behöver inte kosta särskilt mycket utan i detta fall är det tanken som räknas och att man lagt ner tid och eftertanke på det. Inte heller är det så att man måste vänta till alla hjärtans dag för att via uppskattning för den man håller kär, utan alla dagar passar för något av nedanstående exempel.

Ett bra exempel på detta är att bjuda din käraste på frukost på sängen med dennes favoriter på frukostbordet. Vilken kärlekspresent att vakna upp och få äta frukost på sängen tillsammans med den man älskar! Om ni inte vill äta i sängen kan du ju självklart duka upp en fin dukning i köket eller utomhus om vädret tillåter.
En annan fin gest är att ge din partner en skön massage. När man stressar runt under dagen på jobbet är det skönt att komma hem till lugnet och få en avslappnande massage. Förbered hemma med tända ljus och lugn musik för att ge din partner en riktig överraskning som garanterat kommer att uppskattas!

Att bjuda honom eller henne på middag är något som oftast går hem. Antingen bjuder du din partner på middag på en restaurang. Då kan du ha sett ut en lämplig restaurang i förväg och eventuellt också bokat bord. Det kan vara ett bra tillfälle att umgås på tu man hand, särskilt om vardagen varit stressig en tid. Men annars kan du också bjuda på middag hemma. Det brukar vara omtyckt, hemlagad mat, kanske med ett gott vin och lugn musik i bakgrunden.
Men någonting riktigt romantiskt är ändå att skicka ett handskrivet och klassiskt kärleksbrev. Detta är en riktigt personlig gåva som ofta uppskattas väldigt mycket.